blogger hit counter
NHAC - North Hellas Auto Clubs: ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΣΧΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ «NORTH HELLAS AUTO CLUBS»
Powered By Blogger

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΕΣΧΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ «NORTH HELLAS AUTO CLUBS»

H πρώτη επίσημη παρουσίαση σαν NHAC στην παραλία της Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ στην παραλία Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Λευκό Πύργο, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το Ενιαίο Σώμα Λεσχών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος «North Hellas Auto Clubs».

Δεκαεννέα (19) αυτοκινητιστικές λέσχες θα προβάλουν τη δράση τους στο κοινό της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας και αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα της κάθε λέσχης. Στόχος της παρουσίασης αυτής είναι η γνωριμία με το ευρύ κοινό της πόλης. Παράλληλα, η εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά του Παπάφειου Ιδρύματος.

Οι αυτοκινητηστικές λέσχες Βορείου Ελλάδος, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσαν στην πρώτη ενιαία συνάντηση όλων των μελών τους στις 3 Ιουλίου 2005 στο εμπορικό κέντρο «Απολλώνια Πολιτεία», συνεχίζουν την προσπάθειά τους να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι παρακάτω λέσχες:

106SportClub, 20VT Club, Alfa Club Salonica, Audi Club, BMW-Power, BMW Sport Club, CitroenSportsClub, Club Cento, Corolla-Club, Focus Thessaloniki, Hellenic VWClub, Honda North Club, Ibiza Club, MG-Rover Club, Motorwomen, Nissan Motorsport Club, PRC Club, Punto Club, Stilo Club.

Σας καλούμε, λοιπόν, για μια πιο στενή γνωριμία με τα «North Hellas Auto Clubs». Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία σας είναι το κέφι και η αγάπη για τους τέσσερις τροχούς.

Για το North Hellas Auto Clubs

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

-----------------------------------------------

16 Μαίου 2006
αφιέρωμα στην ένωση μας στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Από την εκπομπή "Καλημέρα" της Φέης Σκόρδα.



http://video.google.com/videoplay?docid=3521141171385459611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου