blogger hit counter
NHAC - North Hellas Auto Clubs: 2ο track event NHAC 17-18 Νοεμβρίου 2007 (αυτοκινητοδρόμιο Σερρών)
Powered By Blogger

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

2ο track event NHAC 17-18 Νοεμβρίου 2007 (αυτοκινητοδρόμιο Σερρών)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TRACK EVENT ΤΩΝ «NORTH HELLAS AUTO CLUBS»
ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 17-18 Νοεμβρίου 2007

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο 2ο Track Event του Ενιαίου Σώματος Λεσχών Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος, «North Hellas Auto Clubs», στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου 2007.

Στην εκδήλωσή μας αυτή συμμετέχουν είκοσι μία (21) λέσχες αυτοκινήτου με 150 αυτοκίνητα στην πίστα, ενώ εκατοντάδες επιπλέον φίλοι της αυτοκίνησης θα βρεθούν στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στην μεγαλύτερη συλλογική εκδήλωση ελληνικών λεσχών αυτοκινήτου, για ένα Σαββατοκύριακο γνωριμίας με την γρήγορη οδήγηση στην μεγαλύτερη και ασφαλέστερη πίστα των Βαλκανίων.

Η εκδήλωσή μας αυτή αποτελεί συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ανάλογης εκδήλωσης που διοργανώσαμε πέρυσι στον ίδιο χώρο. Είναι μια ευκαιρία για τα μέλη των αυτοκινητιστικών λεσχών όχι μόνο της Βόρειας αλλά και όλης της Ελλάδας να βρεθούν μαζί ένα ολόκληρο διήμερο ώστε είτε να οδηγήσουν και να χρονομετρηθούν στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας είτε να παρακολουθήσουν το θέαμα ως θεατές και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σχετικές με τον χώρο της αυτοκίνησης.

--------------------------------------------

Το αναμνηστικό που δώθηκε στους συμμετέχοντες.



---------------------------------------------

Τα γυρολόγια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου