blogger hit counter
NHAC - North Hellas Auto Clubs: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 4ο TRACK EVENT
Powered By Blogger

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 4ο TRACK EVENT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 4ο TRACK EVENT NHAC 2009

Η Ένωση Αυτοκινητιστικών Λεσχών Βορείου Ελλάδος N.H.A.C.σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 θα λάβει χώρα το 4ο Track Event NHAC που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πίστα Σερρών, στο ένα και μοναδικό πραγματικό αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδος.

Πρόκειται για το πρώτο τριήμερο track day. Οι περισσότερες αυτοκινητιστικές Λέσχες θα έρθουν με τα μέλη τους που θα τις εκπροσωπήσουν συμμετέχοντας σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οδηγοί και αυτοκίνητα θα γίνουν μία ομοιογενής ομάδα για να προωθήσουν το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε επίπεδο ερασιτεχνικό (χόμπι) και όχι πρωταθλητικό. Οδηγοί που τους αρέσει η ταχύτητα και ψάχνουν δρόμο για να τρέξουν και να στρίψουν με ασφάλεια, οδηγοί που απλώς θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους μαζί με του αυτοκινήτου τους, οδηγοί που θέλουν να μάθουν να οδηγούν γρήγορα και με ασφάλεια, οδηγοί που θέλουν απλώς να απολαύσουν την εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης σε πίστα, όλοι αυτοί μπορούν να δοκιμάσουν από κοινού την εμπειρία μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της πίστας Σερρών.

Επειδή η εκδήλωση θα διαρκέσει μόνο τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες δεν θα μπορέσουν να είναι πάνω από 300 μέλη λεσχών (οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους).

-----------------------------------------------------------------

ΑΝΑΜΝΗΣΤΚΟ 4ο TRACK EVENT NHAC 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου